De Zoladex Coach

Op de Zoladex Coach vindt u verrassende recepten voor een heerlijke en verantwoorde maaltijd. Alle recepten zijn eenvoudig te bereiden. Ook vindt u hier oefeningen om uw lichaam in conditie te houden. Beweeg 30 minuten per dag en doe wekelijks 3 tot 4 sessies oefeningen, zo versterkt u uw spieren, het botaanmaakproces en kunt u mogelijk vermoeidheid voorkomen.

SMS-dienst voor patiënten

Wat is de SMS-dienst?

AstraZeneca vindt het belangrijk dat patiënten medicatie op het juiste moment en op de juiste manier gebruiken. Om u hierin te ondersteunen heeft AstraZeneca een SMS-dienst ontwikkeld die patiënten periodiek herinnert aan het volgende toedienings- of innamemoment van de medicatie.

De SMS-dienst is gratis, en patiënten kunnen zich op ieder moment afmelden. Het mobiele nummer wordt niet gebruikt voor andere doeleinden. 

De SMS-dienst kan ook gebruikt worden om herinnerd te worden aan de toediening van Zoladex

 

Hoe werkt de SMS-dienst?

  1. U stuurt een SMS met "ZOLADEX AAN" naar nummer 097 014 200 292. Het is belangrijk dat dit gebeurt op de dag van de eerste toediening.
  2. U ontvangt een bevestigings SMS met daarin de tekst: “U bent aangemeld voor …. “
  3. Vanaf nu ontvangt u enkele dagen voor het geplande toedieningsmoment een SMS bericht met daarin de tekst “Denkt u aan ..?” 

 

Hoe kunt u zich afmelden voor de SMS-dienst?

  1. U stuurt een SMS met "ZOLADEX UIT" naar nummer 097 014 200 292
  2. Er volgt een bevestigings-SMS met daarin de tekst: “U bent afgemeld voor …”